Maak een afspraak
033 44 81 691

Uitsluitend bij spoed buiten openingstijden
0900-8602

Spoed

Alleen voor zeer dringende spoedgevallen buiten de praktijkuren om en/of tijdens vakantieperiodes kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer:

Spoeddienst regio Amersfoort en omstreken
Soms heeft u met spoed een tandarts nodig buiten onze openingstijden. Denk daarbij vooral aan nabloedingen, ongevallen/trauma’s en hevige pijnklachten. De tandartsen in onze regio hebben zich verenigd in de TVA (= Tandartsen Vereniging Amersfoort) om ook op die momenten tandheelkundige zorg voor u te kunnen bieden. De door de dienstdoende tandarts geleverde hulp zal alleen “spoedhulp” inhouden. Mocht er bijvoorbeeld een klein stukje van een tand of kies afbreken en u heeft geen pijnklachten, dan is het over het algemeen verstandiger om te wachten tot onze praktijk weer geopend is. Dit mede omdat er aan de spoeddienst extra kosten zijn verbonden! Deze spoedhulp moet u doorgaans contant betalen. Ook wordt u tijdens deze spoedhulp vriendelijk verzocht uw identiteitsbewijs te overleggen en een eventuele lijst van uw medicatiegebruik bij u te hebben.

 

Via een doorschakeling wordt u verbonden met de dienstdoende tandarts in Amersfoort of omstreken. Deze tandartspraktijk zal een afspraak met u inplannen voor uw tandheelkundige hulpvraag.

In de avonduren en weekenden zal u worden doorverbonden naar de TSP (Tandarts Spoed Praktijk). Meer informatie vindt u op deze website.