Maak een afspraak
033 44 81 691

Uitsluitend bij spoed buiten openingstijden
0900-8602

 

Informatie

Heeft u een vraag over een aandoening, behandeling, tandheelkunidge vergoeding of verzekering? Bezoek dan de onderstaande informatieve websites die uw vragen kunnen beantwoorden.

 

Alles over het gebit

Op deze website vind u informatie over Mondgezondheid, Kosten & Vergoedingen en informatie m.b.t. de tandartspraktijk.

ivoren kruis

Hier vind u o.a. informatiefolders over het behouden van een gezonde mond. Al uw voorlichtingsvragen worden in deze folders beantwoord.

TVA

Op deze website vind u informatie over de aangesloten tandartspraktijken. Handige informatie als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een nieuwe tandarts of een specialist zoals een orthodontist, een implantoloog (voor het plaatsen van implantaten), een endodontoloog (voor wortelkanaalbehandelingen) of een kaakchirurg. Er is altijd een dienstdoende tandarts voor zeer dringende spoedgevallen. Ook 's avonds en in het weekend. Kijk voor meer informatie onder Spoed.

Nederlandse Zorg Autoriteit

Op deze website vind u informatie over tarief omschrijvingen van o.a. tandheelkundige behandelingen. Zorgverzekeraars en zorgkantoren leggen in contracten met zorgaanbieders vast welke zorg er geleverd wordt, tegen welke kwaliteit en welk tarief. De NZa helpt hieraan mee door omschrijvingen van de behandelingen (prestaties) vast te stellen. De NZa stelt de maximumtarieven vast op basis van periodiek kostenonderzoek.

 

KNMT

Op deze website vind u informatie over algemene en beroepsmatige zaken. De Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde is de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen. Hier werken wij aan optimale omstandigheden waaronder ruim 10.000 leden hun werk kunnen doen.

BIG-register

Op deze website vind u informatie over de BIG registratie van zorgverleners o.a. binnen de Tandheelkunde.